Activiteiten

Bekijk hier al onze activiteiten.
 • 14 jul

  Bolling

  U keek er al naar uit? Inderdaad, we gaan terug bollen! Uiteraard steken we eerst iets achter de kiezen. Dit jaar hebben we warme beenhesp met frisse groenten en brood voorzien. Aansluitend bollen we een aantal spelletjes. Wie wil kan er ook een kaartje leggen. De drank is zoals gewoonlijk aan zeer democratische prijzen. Mis het zeker niet!

  19:29 - 23:59
  kerk Oostveld - OEDELEM
  Meer info
 • 22 aug

  Gezinsdag

  Dit jaar gaan we dicht in de buurt blijven, we gaan namelijk naar Bulskampveld. We doen dit in stijl, want we vertrekken aan de kerk van Oostveld met de huifkar (voor diegene die liever met de fiets rijden, is dat ook goed). Eens daar aangekomen, zijn er daar ook nog ritjes voorzien doorheen de bossen. De rest vertellen we later, maar we sluiten af met een heerlijke BBQ. Je komt toch ook?

  10:00 - 19:00
  kerk Oostveld - OEDELEM
  Meer info
 • 10 sep

  Boogschieten

  Wie kan er het best mikken, op het juiste moment de pijl loslaten en hopen dat je in de roos schiet of vlieg de pijl toch naast het bord? Dit kan je testen, want we gaan voor deze activiteit naar een oud bestuurslid gaan die daarin een kampioen in is. Boogschieten lijkt gemakkelijk, maar er komt daar veel meer bij kijken. Wordt jij de kampioen van de avond?

  19:00 - 23:59
  kerk Oostveld - OEDELEM
  Meer info
 • 19 nov

  dropping

  Een dropping op onbekend terrein, dit is echt niet te missen. Een activiteit voor padvinders, wandelaars, avonturiers en leutemakers. Een avondje stappen met vrienden kan ook in deze vorm voor véél plezier zorgen. Aangepaste kledij, een fluo hesje en een zaklamp zijn uiteraard onontbeerlijk. Voor het parcour en de warme schotel op het einde van de tocht zorgen onze gastvrij collega's uit... .

  19:00 - 23:59
  kerk Oostveld - OEDELEM
  Meer info
 • 04 dec

  Sint-Elooi feest

  Het einde van het jaar komt weer in het vizier, het is weer tijd om op een jaar terug te blikken waarin de corona een grote rol heeft gespeelt

  19:30 - 01:00
  parochiezaal Oostveld - OEDELEM
  Meer info

Net gemist

zondag 13 juni 2021
vrijdag 21 mei 2021
vrijdag 26 maart 2021
vrijdag 19 maart 2021
zondag 21 februari 2021